Webdesign

kicsialakas-weboldal-img

A jó weboldal átlátható, könnyen kezelhető, mobilon is tökéletesen működik, és ott tartja a látogatót. Az első lépés a tartalom meghatározása. Ezután mindig egy szerkezeti vázlat, oldaltérkép készül az oldalról, mely tartalmazza a funkciókat is, majd ehhez rendeljük hozzá az arculatba illeszkedő vizuális elemeket.

Webáruházakat és egyszerű bemutatkozó oldalakat is tervezünk. Szoftverfejlesztő kollégám szaktudásának köszönhetően pedig az online szobafoglalástól a bankkártyás fizetésig minden igényt kiszolgálunk. Egyedi szoftverfejlesztésben, egyedi oldal programozásában partnerem a Dura Stúdió.

Kisvállalkozásoknak kedvezményes csomagokat ajánlunk. Van már weboldalad, de elavult, nem hatékony?
Terveztess újat!

Termékfotózás

ekszer-fejleckep

A webshophoz termékeidről megfelelő minőségű fotók szükségesek. Ha nem rendelkezel ilyennel, abban is tudunk segíteni. Ebben a VTK Fotó és Száz Jenő fotográfus szaktudására támaszkodom. Akár stúdióban portéfotózásra is van lehetőség.

Online marketing

Az eladáshoz önmagában a webshop megléte jó alap, de nem elegendő. Fontos, hogy keresőoptimalizált legyen, a megfelelő kulcsszavakra a keresők az első oldalakon adják ki. A közösségi médiumokban rejlő lehetőségeket is ki kell használni, hogy terméked minél több vásárlóhoz eljusson. Online kampány készítésében partnerem a Blue Lime House Bt.