Grafikai megoldások vizuális kérdésekre

Összehangolt vizuális kommunikáció céged marketingjének minden felületén a profi megjelenésért. A kreatív folyamat során összeolvasztom az elképzeléseid az inspirációmmal és benyomásaimmal, hogy kitűnk a digitális és marketing áradatból.

    Erre számíts, ha velem dolgozol

    Nekem a brief sokszor kevés.
    Azért kezdek minden munkát egy személyes találkozóval, mert számomra fontos, hogy a megbízás mögött lássam a megrendelőt: az embert. TÉGED és a lelkesedésedet az iránt, amit csinálsz.
    A konkrét kéréseid mellé odateszem a benyomásaimat, amiket a márkádról szereztem. A személyiségedből indulok ki, ehhez a festés során is tanult, intuitív, szabad asszociációs módszert használom és nem sajnálom Rád az időt.
    Mindvégig szerepet kapsz a grafikai tervezés folyamatában, hiszen végtelen számú megoldás létezik egy-egy feladatra. Együtt kell megtalálnunk közülük a legjobbat!

    • Kreativitás 100% 100%
    • Intuíció 100% 100%
    • Precizitás 90% 90%

    KIVITELEZÉS VAGY ÖTLETELÉS

    Jöhetsz, ha konkrét elképzelésed van és csak kivitelezést vársz és akkor is, ha csak az üzenetedet fogalmaztad meg és szabad kezet adsz a folytatáshoz.
    Mindkét esetben olyan grafikai megoldást fogok nyújtani, amivel maximálisan tudsz majd azonosulni. 

    Megjelenésed egyedi és időtálló lesz, hordozni fogja az üzenetet, ami keretet ad a vállalkozásodnak, másképp tekintenek rád partnereid.