Szórólap és kiadványtervezés

Szórólap és kiadványtervezés

Olyan grafikusra van szükséged, aki tartja a nyomdai határidőket, miközben csodás katalógust készít?
Én vagyok az embered.

Szórólap, plakát, hirdetés, bemutatkozó anyag, kiadványok, prospektus, DM levél, brossúra, magazin, újság, képeslap, katalógus, flyer, wobbler, hírlevél, óriásplakát, étlap, itallap, meghívó, könyvborító, CD tok, molinó, autómatrica, névjegykártya, repi ajándék… és még hosszan lehetne sorolni.
Gondolkodjunk másképp a nyomtatott anyagaidról, hogy minél érdekesebbek legyenek és minél inkább célt érjenek.

Katalógus- és kiadványtervezés művészeti galériáknak

A művészetben való tanulmányaim és a technikákban való jártasságom lehetőséget ad arra, hogy a művészethez kapcsolódó grafikai anyagokra másképp tekintsek. A kiadvány vagy katalógus elkészítése során a tördelésnek stílusban követnie kell az alkotásokat, össze kell hangolni a tipográfiával, színekkel.

Igen – a digitális zajt át tudod törni egy szuper nyomtatott, kreatív anyaggal! Ennek a megvalósításával, arculatba illesztésével tudom vállalkozásodat előre vinni!

„Pontos, precíz, megbízható szolgáltatást kapunk, a határidőket mindig pontosan betartva, ami nekünk nagyon fontos. Hálásak vagyunk a rugalmas hozzáállásért, ami valószínű a hosszútávú együttműködés miatt van. Igényes, átlátható, szép aukciós katalógust kapunk tőled.”

Bodó Galéria