Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

Honlap, ami megszólít

Az, hogy legyen-e weboldala a vállalkozásodnak, manapság nem kérdés. Az, viszont, hogy milyen lenne a számodra tökéletes megoldás már komoly átgondolást igényel.

Minden weboldalnak az üzleti célja, hogy megszólítsa a látogatókat, választ kínáljon a problémájukra és ezáltal több vásárlót, vendéget, klienst hozzon neked. Ezért fontos, hogy a weboldalt egy jól átgondolt marketing stratégiába ágyazd. Fontos a lebilincselő tartalom, az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság, a versenytársaidtól megkülönböztető, érdekes design és a keresőoptimalizálás is, hogy rá is találjanak az oldaladra. Magas minőségű, mobilra optimalizált, WordPress honlapokat készítünk egyedi megjelenéssel. Ahhoz, hogy mindenből a legjobbat tudjuk nyújtani számodra szoros együttműködésben dolgozom a szövegíróval és a webfejlesztővel.

Weboldal készítés folyamata:

1/ Marketing konzultáció: Egy felmérő beszélgetéssel indul a közös munka, amely alapján felmérjük az igényeid, a funkciókat, amikre szükséged van és ami alapján árajánlatot adunk.

2/ Tartalom meghatározása, oldaltérkép: Szerkezeti vázlat, oldaltérkép készül az oldalról, mely tartalmazza a funkciókat is, majd ehhez rendeljük hozzá az arculatba illeszkedő vizuális elemeket.

3/ Építés és grafikai elemek: A tartalom és oldaltérkép alapján megkezdődik a vizuális történet megalkotása, képek és színkombinációk hozzárendelése, tipográfia meghatározása az arculattal összhangban.

4/ Mobilra optimalizálás: Az elkészült oldalt mobilra optimalizáljuk, hogy mobilon is tökéletes legyen a megjelenés.

5/ Élesítés: A honlapot élesítjük és átadjuk, jöhetnek a látogatók!

Branding

Illusztráció

l

Webdesign

Webfejlesztés

Amit tőlem kapsz
    • Egyedi ikonok, grafikák
    • Színpaletták
    • Tipográfiai elemek
    • Infografikák
    • Háttérgrafikák
    • Mintázatok
      Amennyiben a project igényli, úgy további szakembereket tudok ajánlani:
         • Szövegíró angolul
         • SEO specialista
         • Fotós – portré vagy termékfotózás

           Minden vállalkozás és minden weboldal egyedi, így minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az igényeidre és elképzelésedre szabva!

              A Kontentkonyha műhelyében készült szövegeket már kóstoltam, Blankával több projektben is dolgoztunk együtt, bátran ajánlom:

              Kustár Blanka vagyok, a KontentKonyha és a MYSTO Brand Lab márkaépítő storytellere, copywriter, kommunikációs stratégiai tanácsadó.

              Bölcsész hátteremet, művészi és kreatív energiáimat arra összpontosítom, hogy megtaláljam azokat a történeteket, amelyek hídként kötik össze a cégeket/ szervezeteket a velük kapcsolatban állókkal (közönséggel, ügyfelekkel, partnerekkel, alkalmazottakkal).

              Az általam írt weblapok, értékesítési oldalak és bemutatkozó hírlevélsorozatok a storytelling erejére építve születnek meg.

              Azért dolgozom, hogy a jó ügyek, szolgáltatások és termékek a történetmondás módszertanát felhasználva nagyobb figyelmet szerezzenek és üzeneteik emlékezetessé váljanak.

              Stratégiai alapokra építkezve szövegezek, ehhez meg kell ismernem a céget és a márka üzenetét, hogy az aktuális kommunikációs stratégiai célokhoz igazodhassak.

                 „Az elkészült anyagok mind gyönyörűek, egyediek lettek. A homályos elképzeléseimnek formát adtál, képileg megfogalmaztad, amit szóban alig tudtam elmondani.  Belehelyezkedsz a megrendelő fejébe, igényeibe és terelgeted a kifizethető, megvalósítható megoldás felé.”

                 Mira, kapcsolatrendezo.hu