Logó- és arculattervezés

Logó- és arculattervezés

Profi módon szeretnél indulni vállalkozásoddal? Van már arculatod, de nem egységes? Szeretnéd az induláskor logógenerátorral készült logódat megújítani?

Akár most indul a vállalkozásod, akár egy már működő vállalkozást szeretnél magasabb szintre emelni, Jó helyen jársz! Biztos, hogy egy szuper logót kapsz, ami minden felületeden egységesen működik így támogatva üzleti céljaidat!

  Miért fontos a logó?
  • A logó szerepe az azonosíthatóság és a megkülönböztethetőség. 
  • A jó logó vizuális nyelven mondja el mindazt, amit a termék vagy szolgáltatás képvisel: a minőséget, az életérzést, a hozzáadott értéket. 
  • Mindezt besűrítve egyetlen jelbe. A logó a márkád alapja, mely szerves része a marketingstratégiádnak. 
  • Profizmusról árulkodik, egyedivé tesz és a célcsoportodhoz szól.

  A jó logó egy lekvárkészítő esetében első pillantásra elmeséli az ízt, a történetet, az illatot, az összetevők válogatását vagy a főzés gondosságát. Egy jó logó egy ügyvéd esetében sugallja a megbízhatóságot, precizitást, diszkréciót. Éppen ezért a logótervezés egy összetett, időigényes folyamat, mely az igényeid, terveid megismerésével kezdődik.

  Nehéz megfogalmaznod mit is szeretnél?

   Ebben segít a marketing konzultáció. A logó és arculattervezést is egy marketing konzultáció előz meg, mert nem mindegy, hogy kinek, mit és hogyan kommunikálsz. Amint az alapokat összeszedtük, jöhet a tervezési munka:

   2-3 vázlatos ötletet mutatok, amiből kiválasztod azt az irányt, ami utána kidolgozásra kerül.
   2 módosítási kör után elkészül a végleges grafika.

   Fájlok átadása: A logót több fájl formátumban, nyomtatási és digitális felhasználásra alkalmas verzióban is átnyújtom a felhasznált színekkel és fontokkal.

   Logó vagy arculat? Miért szükséges arculat kidolgozása?

    A professzionális megjelenéshez minden elkészült marketing anyag beletartozik, így a márkáról alkotott összkép akkor lesz egységes, ha azokon konzisztensen jelennek meg az egyes arculati elemek, mint a színek, betűtípusok, formák stb. A logód után további anyagok, mint például közösségi média posztok, csomagolás, névjegykártya tervezésével tudlak segíteni.

    „Egy amatőr elképzelésből – egy korábban elkészített logóból – annak lényegi jegyeit megtartva, mégis láthatóan profi eredményt produkáltál, egy igényes logót kaptam.”

    Akkordeon harmonika zenekar